wacom
01/2337 731 Božidarevićeva 13, Zagreb

Wacom MobileStudio Pro pen tablet računaloWacom MobileStudio Pro je dizajniran za profesionalne korisnike, digitalne kreativce koje traže slobodu kako bi mogli stvarati ne samo za stolom već i u pokretu. 

MobileStudio Pro je lagano prijenosno Windows računalo s olovkom i punom podrškom za kreativni softver kao što su Photoshop, Illustartor, ZBrush itd.

Uključena Wacom Pro Pen 2 olovka ima 4 x veću preciznost i osjetljivost na pritisak u odnosu na prethodnu generaciju. Velika procesorska snaga (Intel Core i5 ili i7), vrhunska grafika i kompletna paleta kreativnih mogućnosti čine MobileStudio Pro jedinim računalom koji ćete koristiti.

Wacom MobileStudio Pro vam omogućuje da vaš rad vidite savršeno detaljno s obzirom na 4K rezoluciju 16 inčnog modela i QHD rezoluciju 13 inčnog modela te iznimno visoku kvalitetu prikaza boja do 96% Adobe RGB-a.

Spreman za 3D

S novim Intel i5 i i7 procesorima, snažnim konfiguracijama s puno memorije i brzim flash diskovima, te paletom grafičkih opcija visokih performansi koja uključuje i NVIDIA Quadro karticu, MobileStudio Pro je spreman za najzahtjevnije 3D i CAD aplikacije.

Za produkt dizajnere, inženjere i 3D modelare koji žele imati 3D skenove u svom radu, MobileStudio nudi u dvjema najjačim konfiguracijama i Intel® RealSense™ kameru i softver za 3D skeniranje.

Mobilni studio baš za Vas 

Wacom sigurno ima savršeni model za vas s obzirom da možete birati između šest različitih konfiguracija. Četiri 13,3 inčna modela spoj su maksimalne mobilnosti i visokih performansi te omogućuju jednostavno skicirajte, crtajte, montirajte i maksimalnu kreativnost. Dva 15,6 inčna modela nude veću radnu površinu, veliku 4K rezoluciju i NVIDIA® Quadro® grafičku karticu za ilustratore, animatore, video, CAD korisnike i fotografe koji rade na velikim fotografijama. 

Wacom MobileStudio Pro 13

Wacom MobileStudio Pro 13'', i5, 4GB, 64GB SSD

Wacom MobileStudio Pro 13'', i5, 8GB, 128GB SSD

Wacom MobileStudio Pro 13'', i7, 8GB, 256GB SSD

Wacom MobileStudio Pro 13'', i7 16GB, 512GB SSD

Wacom MobileStudio Pro 16

Wacom MobileStudio Pro 16'', i5, 8GB, 256GB SSD

Wacom MobileStudio Pro 16'', i7, 16GB, 512GB SSD

 

Wacom MobileStudio Pro je dizajniran za profesionalne korisnike, digitalne kreativce koje traže slobodu kako bi mogli stvarati ne samo za stolom već i u pokretu. 

MobileStudio Pro je lagano prijenosno Windows računalo s olovkom i punom podrškom za kreativni softver kao što su Photoshop, Illustartor, ZBrush itd.

Do kraja prosinca 2016 traje akcijski popust 10% na Wacom Intuos 3D grafičke tablete.

Naglašavamo da se uz grafički tablet isporučuje licenca aplikacije ZBrushCore osnovni paket nagrađivanog 3D softvera ZBrush. ZBrusgCore sadrži sve što vam treba da započnete I ostavite vaš trag u svijetu digtalnog 3D modeliranja I oslikavanja.

Ovaj novi grafički tablet dolazi s aplikacijama namjenjenima za obradu fotografija

Video prezentacija novog Wacom Intuos Art grafičkog tableta koji dolazi u paketu Corel Painter Essentials aplikacijom.

Predstavljamo vam novi Wacom Intuos Draw grafički tablet koji dolazi u paketu s Art Rage softverom.

Nasljednik Intuos Mange dolazi s novim softverima za izradu stripova: Clip Studio Paint Pro & Anime Studio

KONTAKT

Finder trgovina i usluge d.o.o.
Božidarevićeva 13, 10000 Zagreb
tel: +385 1 2337 731
fax: +385 1 2337 730

OIB: 02934349073

Radno vrijeme: radnim danom od 9 do 17 sati.

Email:prodaja(at)finder.hr